Het aanmaken van een account is kosteloos. Door middel van deze link kunt u kosteloos een account bij ons aanvragen. Een gebruikersnaam en wachtwoord mag u zelf bedenken. U ontvangt nu via het door u opgegeven e-mailadres een link waarmee u uw aanvraag voor uw account bevestigt. U dient dit binnen 24 uur te doen. Na uw bevestiging kunt u direct inloggen en inschrijven voor opleidingen, proeftoetsen en examens.